vipelen talli
lauantai klo 11.00
Sari - Ramona, Roosa - Saara, Noora - Bartsa (<3), Sini - Mooses, Päivi - Vire ja mie - Huisku


Päivi oli valmentajakoulutuksessa, niin meille piti estetunnin Ilona. Ja oli muuten mukava tunti! :) Kenttä oli taas ihan kunnossa ja maneesikin kovaa vauhtia valmistumassa.. Ehkä ei tartte monia tunteja peruakaan. Saatiin paljolti itse vaikuttaa polleihin, joten yllättäen - menin Hunskilla. Sillä oli yrmyilypäivä ja yritti esittää kiukkuavaa, siinä nyt liiemmin onnistumatta..

Verkattiin itsenäisesti ravissa. Voltteja, pysähdyksiä, peruutuksia. Tarkotuksena saada hepat rennoiks ja hereille. Huiskun tyyli kun muuten olisi pää-viidentenä-jalkana. Raviverkan jälkeen otettiin jonkun aikaa molempiin suuntiin laukkaa. Nosto, lyhyt laukkapätkä siistiä laukkaa ja käynti tai ravi ja uudestaan laukannosto. Huisku oli laukoissa jo oikein mukavan tuntuinen. Ja Noora ja Bartsa kokeili kuinka hevonen voisi lentää (tai ainakin lennättää takamusta).

Esteharjoituksena oli tällä kertaa pieni ristikko, jota mentiin silleen, että esteen jälkeen vuoronperään tehtiin ympyrä joko vasemmalle tai oikealle. Eli oikeastaan siis kahdeksikko, jonka siinä solmukohdassa oli este. Miulle tuli taas uusia aavistuksia esteratsastuksesta: painoavut, lähestymisien kanssa pelaaminen ja muuta. Katsekontakti esteeseen on jo hallussa - uskomatonta mutta totta O.o Kivaa oli ja Huisku taas ihastutti. Noora ja Bartsa hurmas kaikki hienolla aikaratsastusesityksellään. Tuli lähinnä mieleen HIHS:n ylimetristen esteiden uusinnat. Vauhti ja tyyli oli sitä luokkaa XD Hurmurimme.. <3

Sittenpä vaan loppuverkkaa itsenäisesti. Taivuttelua ja kiemurtelua.

- - - Taidan alkaa pitää estepomppimisesta!