aivan kuolettavan pitkä aika siitä, kun viimeksi on tullut plokitettua. nyt on montkin syytä. ulkona sata, on uusi kuukausi ja vieläpä jotain kerrottavaakin maailmalle. joten haempa kupposen kuumaa omenateetä (kiitos niko, hyvää on :)) ja istahdan toviksi pepulleni..

viimeksi taisin manailla suomen koulujärjestelmää. manaan kyllä vieläkin, mutta sentään kouluun sisään päästyäni suurimmat on tullut nieltyä. minusta tulee siis isona fysioterapeutti. kavereilta ja tutuilta ja työkavereilta onkin tullut jo tarjoomuksia koekaniineiksi. hahaa.

heinäkuussa ei tainnut juurikaan tulla edes käden verran kirjoituksia. vaan mitäpä sitä tyhjästä mitään nyhjäsee. lähdin aamuyöstä töihin ja tulin illalla myöhään tallilta kotiin. joh siinähän se menikin, heinäkuu.

ja nytkin lomalla aina 22. päivään asti. ihme sinäänsä siis, että satelee. damn!


ja niin joo, jos teillä on tylsää, niin polkekaa päivittäin pyörällä peltoisiin. jos ei kanssapyöräilijät (anteeksi suomenkieli!) kommentoi milloin mitäkin, ojantallaajat hurraa puskistaan tai fasaanit juokse edelläsi, niin takaan, että muuten on sitten hurlikasta.

ja noora: se oli pikkutassu XD