savitaipaleen ratsastustalli
keskiviikko klo 18.30, op. Lea
Noora - Veikko, Satu - Emmi & minä -  Tapsa


Olin ihan suoraan sanottuna aika epäileväinen, kun Noora ja Satu ehdotteli hyppimistä. Herranjesta, millonhan sitä olen viimeksi tehnyt? Joskus jotain pientä Pullalla, mutta muuten varmaan menee viimeisiin (ja ekoihin :P) kisoihin Virkun kanssa - itseasiassa Saviksella nekin. Hyvin kuitenkin meni, jos ei oteta huomioon, että onnistuin kerran unohtamaan radan.. huikea suoritus, kun esteitä oli kokonaista kolme (tai kaksi kappaletta, mutta kolme pomppua)!

Muuntauduin poniratsastajaksi, joka vissiin onnistuikin melko uskottavasti, kun Tapsa on kohtuu iso ja pyöreä runkoinen. Poniukko oli ihan mukava ratsia, mutta jäi vähän kaivelemaan, että olisiko yhteistyö sujunut paremminkin, jos oltaisiin menty koulua. Ehkä saan vielä joku kerta kokeilla sitäkin. Sellainen kiva poni, ei automaatti, ei yli-reipas eikä turhan laiska. Oikein herttainen. Poni!

Normaalin esteverkkauksen jälkeen pompitiin esteitä (tosi isoja miun näkövinkkelistä eli aika pieniä). Pystyjä ponnupuomilla ja ilman sekä pienimuotoista rataa ratsittiin lopussa. Oli oikeastaan kivaa, eniten oppimista jäi varmaan teiden katsomisiin ja kantapäiden pitämiseen alhaalla.

4- - - - Ei pelottanut vaikken olekaan esteratsija, joten :) - ratsiminen muuten vähän niikunnaakun...