vipelen talli
lauantai klo 11.00
Noora - Vire, Marika - Saara, Mirana - Ramona, joku Mossella &  minä - Lilli

Olin jo Hunskiliinin satulassa, kun huomattiin, että siltä oli maastossa irronnut toinen etukenkä.. Harmi. Kipusin siis uudemman kerran Lillin selkään. Meni kyllä viime kertasta paremmin ja yhteinen sävelkin alkoi jo vähän löytyä. Oli kyllä eri kuolaimetkin, ei niin kovat kuin viimeksi.

Alotettiin tunti viskaamalla jalustimet hiiteen (jo periteeksi käynyt rituaali..) ja harjottelemalla ratsastamista suorana ja suoraan. Vaikka olenkin kuulemma yleensä lähes onkimatomainen luikertelija, niin tällä kertaa meni hienosti. Koska katsoin eteenpäin.. ihan oikeastikin enkä vaan mielessäni.

Kun osattiin mennä suoraan käynnissä tehtiin sama ravissa ja vielä lopussa laukassa. Eli lähinnä laukannostoharjoitus: suoralla uralla nostit sen laukan minkä halusit ja ennen uralle paluuta käyntiin tai raviin. Tehokas harjoitus :) Lilli nosti laukat ihanan helposti.

Ymmärsin ehkä tammaa paremmin, koskapa se ei rääkännyt kuolaimia tai viskonut päätään. Meni sillä tavalla tasasemmin ja pehmeemmin. Ainiin, koin ahaa -elämyksen koipieni kanssa.. Nyt tiedän missä niitten pitäs olla - ja seuraavat tunnit harjottelen niitten pitämistä siellä XD

4 - - - flunssa on verottanut kuntoa muttei intoa :)