joo. eli saikkua ja saikkua. eilen pääsin eroon kahdesta viisauden hampaasta (mistähän moinen nimi?) ja tässä sitä sitten ollaan. nauraa ei voi ja puhuminen ja syöminenkin käy aika hitaasti. nooh, ehkä tässä henkiin jäädään XD ja kai sitä voi hyvillä mielin muutaman päivän pitää vapaatakin.. ja kohta on pääsiäinenkin. jeejee.

niin, jotta tällaisen uuden blogin loihdin itselleni. jep - tiedän - ei kamalan persoonallinen. tykkään tehdä leiskoja. mutta koskaan en saa ihan sellasta, kun toivon, joten.. ja sitä paitsi, on tää vähän kätsempi päivittääkin. aina sillon kun toimii sekä ihan kiva, jos tykkää. ja samaa rataa niin päin pois.

kylmä kahvi kaunistaa, mutta ei sekään ihmeisiin pysty. vaan kun en kuumaa voi tällä erää juoda. iu.

jaa nytpä vasta viisastuin: miksi viisaudenhampaita kutsutaan viisaudenhampaiksi? viisaudenhammas puhkeaa vasta aikuisiällä, jolloin oletetaan viisautta kerääntyneen vuosien ja elämänkokemuksen myötä. viisaudenhampaan virallinen nimi on kolmas molari, koska se on kolmas syömähammas. ja näin kertoi meille oulun yliopiston hammastieteellisen laitoksen johtaja kyösti oikarinen. KIITÄN! :D