ohhoh. mitekähän paljon sitä työpäivän aikana oikeastaan edes kävelee? meidän luokka on opettajanhuoneesta katsottuna kaikista perimmäisin mahdollinen loukko. ja sinne päästäkseen on ensin mentävä ulos ja sitten kahdet rappuset ylös ja vielä käytävää aina meluavien kakkosluokkalaisten ohi.. tai jos haluaa oikein urheilullinen olla, niin pääsee sinne pidempääkin reittiä. sisäkautta.

no. aamulla kipität kaikkine kirjavuorinesi tuonne perimmäiseen soppeen odottamaan lasten rynnistystä luokkaan. tunnilla kuljeksit luokassa auttamassa muksuja ja seuraavaksi - tunnin jälkeen - kävelet takaisin opettajien pyhättöön huomataksesi, että sinun oikeastaan pitäisi jo olla menossa takaisin, koska taas joku pieni lapsi on halunnut vastauksen mieltään askarruttavaan kysymykseen tai tarvinnut apua tehtävissään tai halunnut kertoa uudesta koiranpennustaan..

 jos oikein miettimällä miettii, niin tulee työmatkat mukaan laskettuna jo sellainen satsi hyötyliikuntaa, jottei muuta tarttekaan.. ja ihan vaan opettajana. miettikääpäs sitten postinjakajia ja sairaanhoitajia ja ja ja!